top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

De suferinta nu scapi, asa e crucea

M-am trezit in lume cu plans, ca toti copiii, am primit si nota, eram deja scolita.

Unii nu inteleg de ce mai ai nevoie si de alte scoli, asta pentru ca se obisnuiesc prea usor cu o viata pe Pamant fara sa cunoasca partea eterna a fiintei lor.

Se zice ca esti cel mai fericit om in copilarie. Eu contrazic aceasta afirmatie, nu esti, doar daca stii sa te bucuri si sa separi momentele de rutinele vietii de copil. Curatenia, mancatul, fratii, educatia, miscarea ... toate sunt facute din suferinta, chiar daca pare o motivatie, un imbold sau indarjire. Tot e suferinta.

Si, daca e asa, de ce nu am intelege si ca daca mergi in viata pe partea stanga, si platesti pentru asta, vei fi fericit in finalul etern. De ce sa continui cu patima invinovatirii daca totul e o optiune pentru un final ce e la fel oricum. Si cum sa faci diferenta dintre bine si rau daca nu cu constiinta inimii, ce iti place si ce nu, ca oricum, ai doi ingeri, iti folosesti ambele maini, chiar daca mananci cu dreapta si scrii cu dreapta, pana la urma ai nevoie sa fie amandoua utile.... nu? :) Ce chestie.

Asa ca, iertare celor ce le-am gresit, poate drumurile noastre nu v-au deschis si pe voi la timpul comun al nostru, dar o va face viata.

Am inteles, totul e complex. Si in sfarsit mai sunt oameni, multi, care mi-o accepta si imi dovedesc adevarul.

E bine oricum.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Barbatii

Pentru mine sunt un subiect delicat, nu am reusit pana acum sa ma pot intelege cu unul. Familia e bine, dar iubirea femeiasca, doare inca .... Nu stiu ce am eu, ce au ei, dar e clar ca, undeva departe

Un etern fapt, sentiment, cânt, gând...

Am sa spun ca deobicei, cu al meu gand suflet imperfect, faptul ca sa iubesti un barbat e atat de usor. Nu cred ca nu o sa am fani, sau poate oameni care sa ma aprobe. Pentru ca lumea, orizontul la ca

Post: Blog2 Post
bottom of page