top of page
Search

De suferinta nu scapi, asa e crucea

M-am trezit in lume cu plans, ca toti copiii, am primit si nota, eram deja scolita.

Unii nu inteleg de ce mai ai nevoie si de alte scoli, asta pentru ca se obisnuiesc prea usor cu o viata pe Pamant fara sa cunoasca partea eterna a fiintei lor.

Se zice ca esti cel mai fericit om in copilarie. Eu contrazic aceasta afirmatie, nu esti, doar daca stii sa te bucuri si sa separi momentele de rutinele vietii de copil. Curatenia, mancatul, fratii, educatia, miscarea ... toate sunt facute din suferinta, chiar daca pare o motivatie, un imbold sau indarjire. Tot e suferinta.

Si, daca e asa, de ce nu am intelege si ca daca mergi in viata pe partea stanga, si platesti pentru asta, vei fi fericit in finalul etern. De ce sa continui cu patima invinovatirii daca totul e o optiune pentru un final ce e la fel oricum. Si cum sa faci diferenta dintre bine si rau daca nu cu constiinta inimii, ce iti place si ce nu, ca oricum, ai doi ingeri, iti folosesti ambele maini, chiar daca mananci cu dreapta si scrii cu dreapta, pana la urma ai nevoie sa fie amandoua utile.... nu? :) Ce chestie.

Asa ca, iertare celor ce le-am gresit, poate drumurile noastre nu v-au deschis si pe voi la timpul comun al nostru, dar o va face viata.

Am inteles, totul e complex. Si in sfarsit mai sunt oameni, multi, care mi-o accepta si imi dovedesc adevarul.

E bine oricum.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Senin

Era o fiinta, caci fata nu era, care dorea sa fie mare. Si-a zis, nu conteaza ce simt, sunt bine si vreau sa cuceresc lumea, caci sunt un munte. Si s-a dus..... departe, nu stia ca tot ce o sa primeas

Zapada alba ...

Albul porneste la drum ca sa caute culori, arata cel mai frumos pe un fond alb, orice culoare... dar albul are si el, un vis. Sa fie primit. Asa si sufletele, care emana alb, vor puritate, vor culoare

コメント


Post: Blog2 Post
bottom of page