top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Printesa imposibila

Si este adevarat, cum sa fii printesa cand nu au parintii tai un regat?

Esti rege in biserica, dar porti coroana bisericii ... vaca are coarne :)))

Tu ai podoaba curgatoare, adn, il speli, il ingrijesti, e organism schimbator, care poate fi modelat, fireste nu cu fixativ sau gel, cu ... inima. Dar grija, nu o scoateti din piept ca nu are maini... :))

Si, cum sa definesti o iubire cand totul in jur e schimbare? Ce e fix si ce nu e fix? Cum sa impart in ceva ce nu stiu inca?

Da, stiu, emotiile vin spontan, planificat, armonios, ai zice ca suntem un univers noi insine si putem calatorii din suflet in suflet .... dar nu, suntem entitati, ca stancile, care se frang, iar ce emiti e raza de lumina ce da nastere aerului, atmosferei, neantului.

Si ce te faci cand neantul e gol, adica, e neant si nu poti sa il umpli, sau macar sa te misti in el?

Probabil ca imprevizibilul te va ajuta. Si miscarea, ceva de genul definirii buclelor de par, care tot cresc, le tai si ele cresc ... uneori la fel, uneori nu.

E bine sa stii, sa te afli si sa inveti cum sa te creezi ... bingo!? ai o armonie, ce faci cu ea se numeste liberul arbitru. Iar liberul arbitru e condus de neantul tau si ... miscarea vantului, de colo colo.

Gandeste in gol.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Am stat si m-am gandit de mica, la soare si natura. Imi placea familia dar ... a inceput de la un moment sa fie urat, cand oamenii au devenit rai. Sunt o proasta, nu stiu sa aleg, ce nu e de ales ...

Dar nici un om pe lumea asta nu intelege cu adevarat ce inseamna sa pierzi ce ai muncit, toti stiu ca ai invatat si ti-a ramas, in creier, pe o cicatrice, in suflet, ceva .... ei uite, sunt unii care

M-am trezit deodata, dupa cateva psihoze, ca sunt la fel de faina ca cei celebri. Doar ca ei iau bani. Si ... toata lumea o place pe Britney ... eu cine oi fi? Muza? Nu stiu sigur ce e dar ma simt foa

Post: Blog2 Post
bottom of page