top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Printesa imposibila

Si este adevarat, cum sa fii printesa cand nu au parintii tai un regat?

Esti rege in biserica, dar porti coroana bisericii ... vaca are coarne :)))

Tu ai podoaba curgatoare, adn, il speli, il ingrijesti, e organism schimbator, care poate fi modelat, fireste nu cu fixativ sau gel, cu ... inima. Dar grija, nu o scoateti din piept ca nu are maini... :))

Si, cum sa definesti o iubire cand totul in jur e schimbare? Ce e fix si ce nu e fix? Cum sa impart in ceva ce nu stiu inca?

Da, stiu, emotiile vin spontan, planificat, armonios, ai zice ca suntem un univers noi insine si putem calatorii din suflet in suflet .... dar nu, suntem entitati, ca stancile, care se frang, iar ce emiti e raza de lumina ce da nastere aerului, atmosferei, neantului.

Si ce te faci cand neantul e gol, adica, e neant si nu poti sa il umpli, sau macar sa te misti in el?

Probabil ca imprevizibilul te va ajuta. Si miscarea, ceva de genul definirii buclelor de par, care tot cresc, le tai si ele cresc ... uneori la fel, uneori nu.

E bine sa stii, sa te afli si sa inveti cum sa te creezi ... bingo!? ai o armonie, ce faci cu ea se numeste liberul arbitru. Iar liberul arbitru e condus de neantul tau si ... miscarea vantului, de colo colo.

Gandeste in gol.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Cat e de absurd, cum am zis, sa crezi ca poti sa faci bine unuia facand rau, sa vinzi si sa adori ce nu iti apartine? Cat e de absurd sa faci parte dintr-un joc murdar, sa canti desi nu ai voce. Sa iu

Pana cineva mi-a spus ca o sa orbesc. Am orbit, de furie, si asa a inceput un cosmar, care m-a trezit. De doua trei ori am deschis ochii diminetii urland, nu tare, dar cat sa inteleg, e dificil sa lup

Poti sa ai cea mai frumoasa viata, sa traiesti ca nimeni altul, dar daca pentru altul inseamna sa planga o eternitate, ai devenit un monstru. Sunt multi pe lumea asta. Bine ca sunt fantana ... Si mult

Post: Blog2 Post
bottom of page