top of page
Search
  • Dana Chichirita

Printesa imposibila

Si este adevarat, cum sa fii printesa cand nu au parintii tai un regat?

Esti rege in biserica, dar porti coroana bisericii ... vaca are coarne :)))

Tu ai podoaba curgatoare, adn, il speli, il ingrijesti, e organism schimbator, care poate fi modelat, fireste nu cu fixativ sau gel, cu ... inima. Dar grija, nu o scoateti din piept ca nu are maini... :))

Si, cum sa definesti o iubire cand totul in jur e schimbare? Ce e fix si ce nu e fix? Cum sa impart in ceva ce nu stiu inca?

Da, stiu, emotiile vin spontan, planificat, armonios, ai zice ca suntem un univers noi insine si putem calatorii din suflet in suflet .... dar nu, suntem entitati, ca stancile, care se frang, iar ce emiti e raza de lumina ce da nastere aerului, atmosferei, neantului.

Si ce te faci cand neantul e gol, adica, e neant si nu poti sa il umpli, sau macar sa te misti in el?

Probabil ca imprevizibilul te va ajuta. Si miscarea, ceva de genul definirii buclelor de par, care tot cresc, le tai si ele cresc ... uneori la fel, uneori nu.

E bine sa stii, sa te afli si sa inveti cum sa te creezi ... bingo!? ai o armonie, ce faci cu ea se numeste liberul arbitru. Iar liberul arbitru e condus de neantul tau si ... miscarea vantului, de colo colo.

Gandeste in gol.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Caut, cercetez cu atentie, caci sunt pretioase, la fel precum babylon, caci asa Dumnezeu a facut o uniune unde era dezmat. Ce inseamna omul sa fie om in ziua de azi? Unii zic sa mananci si sa caci si

Stateam si ascultam o melodie, cand mi-am adus aminte de cum dragul meu nepot, unul am deocamdata pe care il iubesc enorm, ca pe al meu, stateam si, am inceput sa plang, il jignisem cu ceva, caci asa

La romani era colloseumul parca, oricum toate se darama... Era un joc, cei mari prindeau infractori si se duelau. Nu stiu exact ce rol psihic avea dar sigur era ceva frumos, pentru ca era multa lume,

Post: Blog2 Post
bottom of page