Search
  • Dana Chichirita

Printesa imposibila

Si este adevarat, cum sa fii printesa cand nu au parintii tai un regat?

Esti rege in biserica, dar porti coroana bisericii ... vaca are coarne :)))

Tu ai podoaba curgatoare, adn, il speli, il ingrijesti, e organism schimbator, care poate fi modelat, fireste nu cu fixativ sau gel, cu ... inima. Dar grija, nu o scoateti din piept ca nu are maini... :))

Si, cum sa definesti o iubire cand totul in jur e schimbare? Ce e fix si ce nu e fix? Cum sa impart in ceva ce nu stiu inca?

Da, stiu, emotiile vin spontan, planificat, armonios, ai zice ca suntem un univers noi insine si putem calatorii din suflet in suflet .... dar nu, suntem entitati, ca stancile, care se frang, iar ce emiti e raza de lumina ce da nastere aerului, atmosferei, neantului.

Si ce te faci cand neantul e gol, adica, e neant si nu poti sa il umpli, sau macar sa te misti in el?

Probabil ca imprevizibilul te va ajuta. Si miscarea, ceva de genul definirii buclelor de par, care tot cresc, le tai si ele cresc ... uneori la fel, uneori nu.

E bine sa stii, sa te afli si sa inveti cum sa te creezi ... bingo!? ai o armonie, ce faci cu ea se numeste liberul arbitru. Iar liberul arbitru e condus de neantul tau si ... miscarea vantului, de colo colo.

Gandeste in gol.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Am si eu intrebari, fara raspuns, caci Dumnezeu nu e decat sus in ceruri, scaunul in casa Lui de aici e gol, sta un muritor, ce ii tine locul, cum ar veni, Dumnezeu e ilegal in propria-i creatie. Ce d

As vrea sa invieze sufletul asa cum e el. Pentru ca e crunt sa fii un spin in tulpina unui trandafir. De ce? Ce poate face o floare? De ce sa nu crezi intr-un Dumnezeu care TE PRIVESTE? Pentru ce sa l

Am citit intr-o carte, sunt repere pentru lumi cu inalte culmi ceresti, acolo unde totul e armonie si cuvintele aud si canta. Am vrut sa scriu, de multe ori, m-am poticnit mereu de idei prea superfici