top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Printesa imposibila

Si este adevarat, cum sa fii printesa cand nu au parintii tai un regat?

Esti rege in biserica, dar porti coroana bisericii ... vaca are coarne :)))

Tu ai podoaba curgatoare, adn, il speli, il ingrijesti, e organism schimbator, care poate fi modelat, fireste nu cu fixativ sau gel, cu ... inima. Dar grija, nu o scoateti din piept ca nu are maini... :))

Si, cum sa definesti o iubire cand totul in jur e schimbare? Ce e fix si ce nu e fix? Cum sa impart in ceva ce nu stiu inca?

Da, stiu, emotiile vin spontan, planificat, armonios, ai zice ca suntem un univers noi insine si putem calatorii din suflet in suflet .... dar nu, suntem entitati, ca stancile, care se frang, iar ce emiti e raza de lumina ce da nastere aerului, atmosferei, neantului.

Si ce te faci cand neantul e gol, adica, e neant si nu poti sa il umpli, sau macar sa te misti in el?

Probabil ca imprevizibilul te va ajuta. Si miscarea, ceva de genul definirii buclelor de par, care tot cresc, le tai si ele cresc ... uneori la fel, uneori nu.

E bine sa stii, sa te afli si sa inveti cum sa te creezi ... bingo!? ai o armonie, ce faci cu ea se numeste liberul arbitru. Iar liberul arbitru e condus de neantul tau si ... miscarea vantului, de colo colo.

Gandeste in gol.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Senin

Era o fiinta, caci fata nu era, care dorea sa fie mare. Si-a zis, nu conteaza ce simt, sunt bine si vreau sa cuceresc lumea, caci sunt un munte. Si s-a dus..... departe, nu stia ca tot ce o sa primeas

Zapada alba ...

Albul porneste la drum ca sa caute culori, arata cel mai frumos pe un fond alb, orice culoare... dar albul are si el, un vis. Sa fie primit. Asa si sufletele, care emana alb, vor puritate, vor culoare

Post: Blog2 Post
bottom of page