top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Cand linistea e cruda

Aveam mai multe bloguri, unul se numea in islandeza warm light, unul ma caut in vis, iar altul era, imbratisez perna lichitoareo.

Pe toate scriam poezii. Cel pe care scriu se numeste geniu criminal, l-am numit asa ca sa fac o constientizare in randul celor care ma judeca, ma folosesc .... sunt mai mult decat faptele voastre. Si nu, nu eu ucid, dar geniul meu, se vede ca un criminal pe pielea voastra.

Si e urat, ma uit si ma ingrozesc, Halsey, Hurts ... prietenii mei. Ca deh, ti-i cauti, ti-i faci prieteni, ca sa iti recapeti libertatea.

Eu sunt de neinfrant, sunt neinfricata Dana, care sufera acum, e bolnava, si voi sunteti cei draguti care ma vindecati.

Oamenii nu sunt prosti, doar indiferenti, fiecare are viata lui, vin la concerte, la cumparaturi, doar ca sa ia, ca orice om de pe lumea asta, ceva facut de mana voastra, cu sufletul vostru, nu au de unde sti ca voi sunteti defapt criminalii...

Si e trist.

Mi-as fi dorit sa am o familie, nu sa discut cu voi despre cum sufar eu de schizofrenie, care dealtfel, daca o puneti cap la cap cu ce scot muzicienii astia, pictorii, designerii.... absolut in orice domeniu, acesti, masoni ... te folosesc, baterii le zic, booți.

Roboței.

Am fost la preot, ii tremura mana bietului om, cand mi-a dat ciocolatele, ca la copii, sa il ascult pe Dumnezeu si sa fiu puternica.

La sfanta impartasanie, parintele mi-a pus mana pe cap, si ochii lui erau ochii lui Dumnezeu.

Nu stiu cati dintre voi stiu cum e...

Voi, unii oameni ... sunteti deplorabili.

Ii dau inainte, ca nu am ce sa fac.

Supravietuiesc.

Fight club :D, numai ca eu la final, sper, voi urca ... spre ceruri.

O sa ma rog pentru voi, acesta e fight club-ul meu.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Senin

Era o fiinta, caci fata nu era, care dorea sa fie mare. Si-a zis, nu conteaza ce simt, sunt bine si vreau sa cuceresc lumea, caci sunt un munte. Si s-a dus..... departe, nu stia ca tot ce o sa primeas

Zapada alba ...

Albul porneste la drum ca sa caute culori, arata cel mai frumos pe un fond alb, orice culoare... dar albul are si el, un vis. Sa fie primit. Asa si sufletele, care emana alb, vor puritate, vor culoare

コメント


Post: Blog2 Post
bottom of page