top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Inca mai caut florile

Sunt singurica, nu in casa, nu in suflet, ci in drumul drept.

E doar o carare.

Cum sunt multe cantece ce prevestesc viitorul, sau sunt doar coincidente, nivel mai ridicat de constiinta, scris de copii ce au vazut porumbei si s-au angajat sa construiasca, la vecinu' un veceu, la celalalt un acoperis ... tot asa.

Eu nu am avut parte de asta, pentru ca nu am avut bani in primul rand, sa intru in televiziune, cand am avut ocazia; si pentru ca mi-am dorit mult sa reusesc intr-un drum ce avea integritate pentru mine.

Pentru mine florile nu au fost niciodata motiv sa ma exemplific.

Acum totusi, in mintea mea, lamaia e personificata, sunt o acritura tanara. :))

Si totusi am in mine atat de multa viata si un Dumnezeu atat de mare, incat ceilalti palesc; iar dorul e doar ca sa ma alinte, restul e o viata de adult impartita in momente de griji pentru semeni.

E frumos si are un simtamant intelept.

Dar, e complicat.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Barbatii

Pentru mine sunt un subiect delicat, nu am reusit pana acum sa ma pot intelege cu unul. Familia e bine, dar iubirea femeiasca, doare inca .... Nu stiu ce am eu, ce au ei, dar e clar ca, undeva departe

Un etern fapt, sentiment, cânt, gând...

Am sa spun ca deobicei, cu al meu gand suflet imperfect, faptul ca sa iubesti un barbat e atat de usor. Nu cred ca nu o sa am fani, sau poate oameni care sa ma aprobe. Pentru ca lumea, orizontul la ca

Post: Blog2 Post
bottom of page