top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Inimi de om

Sa ai parte de emotii e datorita unui muschi anume, dar multi nu percep asta, percep doar sangele, pericolul si marele rezultat, tensiune, puls, si cateva beneficii, te bucuri de bani, oarecum de prieteni si familie.

Abia cand ai un copil te bucuri mai mult dar e tot cu schimb, pentru ca devine timpul impartit si nu convine ...

.... este?

Sa stam in acelasi pat, mi-as dori, tu draga inima pereche, pentru ca atunci o sa te pot inalta stand, atingand, mergand, pulsand, intregind.

Ma opresc tare la acest intreg, pentru ca inca sunt handicapata .... si nu e corect. Si o stim amandoua... hehe, feminin.

E placut sa ai un copil, sa stii ca in fiecare zi creste, in fiecare zi invata, in fiecare zi aduna amintiri, iubeste, zambeste, daruieste.

Si visezi incontinuu la ziua de maine, la anii ce trec, ce vor trece, cum vor trece, ce vom face.

E placut, nu mi-e frica de imprevizibil.

Un copil.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Barbatii

Pentru mine sunt un subiect delicat, nu am reusit pana acum sa ma pot intelege cu unul. Familia e bine, dar iubirea femeiasca, doare inca .... Nu stiu ce am eu, ce au ei, dar e clar ca, undeva departe

Un etern fapt, sentiment, cânt, gând...

Am sa spun ca deobicei, cu al meu gand suflet imperfect, faptul ca sa iubesti un barbat e atat de usor. Nu cred ca nu o sa am fani, sau poate oameni care sa ma aprobe. Pentru ca lumea, orizontul la ca

Post: Blog2 Post
bottom of page