top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Inimi de om

Sa ai parte de emotii e datorita unui muschi anume, dar multi nu percep asta, percep doar sangele, pericolul si marele rezultat, tensiune, puls, si cateva beneficii, te bucuri de bani, oarecum de prieteni si familie.

Abia cand ai un copil te bucuri mai mult dar e tot cu schimb, pentru ca devine timpul impartit si nu convine ...

.... este?

Sa stam in acelasi pat, mi-as dori, tu draga inima pereche, pentru ca atunci o sa te pot inalta stand, atingand, mergand, pulsand, intregind.

Ma opresc tare la acest intreg, pentru ca inca sunt handicapata .... si nu e corect. Si o stim amandoua... hehe, feminin.

E placut sa ai un copil, sa stii ca in fiecare zi creste, in fiecare zi invata, in fiecare zi aduna amintiri, iubeste, zambeste, daruieste.

Si visezi incontinuu la ziua de maine, la anii ce trec, ce vor trece, cum vor trece, ce vom face.

E placut, nu mi-e frica de imprevizibil.

Un copil.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Senin

Era o fiinta, caci fata nu era, care dorea sa fie mare. Si-a zis, nu conteaza ce simt, sunt bine si vreau sa cuceresc lumea, caci sunt un munte. Si s-a dus..... departe, nu stia ca tot ce o sa primeas

Zapada alba ...

Albul porneste la drum ca sa caute culori, arata cel mai frumos pe un fond alb, orice culoare... dar albul are si el, un vis. Sa fie primit. Asa si sufletele, care emana alb, vor puritate, vor culoare

Post: Blog2 Post
bottom of page