top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Obisnuiam sa cred orbeste

Pana cineva mi-a spus ca o sa orbesc.

Am orbit, de furie, si asa a inceput un cosmar, care m-a trezit.

De doua trei ori am deschis ochii diminetii urland, nu tare, dar cat sa inteleg, e dificil sa lupti cu sufletele care nu cunosc lumina.

Ce e lumina? Pai o vedeam cand am mers prima data la doctor, ca eram speriata de niste .... principii, empatii, simturi care se trezeau.

M-am dus, am vazut ca aveau multe icoane in cabinet, m-am intrebat de ce imediat.

Pentru ca nu credeam o iota ca imi vor binele.

Dar am fost prinsa.

Si nu am cedat, mi-au zis sa nu ma duc la biserica, dar m-am dus, cu rabdare, Dumnezeu mi-a aratat, sunt multi oameni care inteleg diferit lumea asta.

Sunt frumosi, dar atat de naivi si ... prind atat de repede raul in caracterul lor.

Gasesc portite, gasesc iubire, o pescuiesc, o consuma, o tin captiva, nu pentru imparatii, ci pentru .... cei ce inca plang, sub pamant.

Nu sunt una din ele si nu cred ca ramanem acolo, unii totusi se mint ca da.

Dumnezeu deschide portile, ferecate de el insusi, cum noi avem cinci degete la o mana, atat de concrete sunt.

Si nu m-a dus nicaieri credinta lor, am luat totusi pozitia de drept si am fost fata cuminte, asa cum e Iisus mereu cand le arata minuni oamenilor, cand se deschide cerul.

Atunci vedem, unii sunt bestii, altii imparati, altii au coroana lui Iisus pe cap, lei pe umeri ... dar niciodata nu vor avea animalele ca si stapanitele lor arme.

Icoanele, am incepuut si eu sa cred, ca ele sunt scaparea, ma obisnuisem cu libertatea aceea frumoasa a tinerilor, vanati de muzica, o sa dispara si ea probabil, ca si filmele piratate .. :)

Si mi-a folosit, aveam ramasite de pamant sfant, Le-a trimis cica din israel, pamantul sfant, sa cultive flori, din cele mai alese, dar tiganii au mereu florile primaverii ... si totusi nu suntem eterni intr-un rai laudat ... pentru ca il laudam, il controlam, il mancam, ca pe fosile, de ciuda ...

Sunt aleasa, sa fiu cine sunt, botezata, mangaiata, iubita.

Din toate cuvintele doar mangaiata suna tulbure ...

caci cine se simte mangaiat de un handicapat? sau mai rau, de libidinosi, de stari murdare, unde nici cei mai mari pacatosi nu se simt confortabil. Ar trebui sa fie de ajuns sa intelegem, si tottusi nu intelegem.

De ce?

As vrea sa fiu din nou acea nirvana, care face pace cu natura si cu animalele ...

Cine a inteles prost?

Cine a gresit? Vreau sa stiu, de ce nu aveti un manual pentru asa ceva? Voi care vreti sa controlati masa, va gaseste Dumnezeu prostii cei mai destepti.

Am vrut sa cred in nemurire, am suferit, si sufar pentru voi, dar nu voi renunta la libertatea mea, stiu, nu o vedeti, dar in infern veti gasi intelesul dureros ... al vietii pe care ati manjit-o cu cele mai intunecate alegeri.

Buna dimineata.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Cat e de absurd, cum am zis, sa crezi ca poti sa faci bine unuia facand rau, sa vinzi si sa adori ce nu iti apartine? Cat e de absurd sa faci parte dintr-un joc murdar, sa canti desi nu ai voce. Sa iu

Poti sa ai cea mai frumoasa viata, sa traiesti ca nimeni altul, dar daca pentru altul inseamna sa planga o eternitate, ai devenit un monstru. Sunt multi pe lumea asta. Bine ca sunt fantana ... Si mult

se zice ca povestile sunt bune cand esti mic. Mie mi-au placut asa de mult, ca le-am facut pentru totdeauna. Si unele le fac urate. Sunt eu si atat, nimic nu mai conteaza pentru o inima obosita de ran

Post: Blog2 Post
bottom of page