top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Schizofrenia e defapt, familia ...

Zic asta pentru ca delirul are legatura in mare cu ce nu spun acum doctorii, cu influentele religioase.

E bine zic preotii sa vezi ingeri ... totodata, e periculos, pentru ca poti vedea si demoni.

Dar nu se vorbeste despre asta, deaceea se spune ca deliram, si ca sa taci ... ti se da pastila, pastila ... alba.

Bine ca e ca minciuna alba si nu e despre cum sa te omoare incet, ca sperii ...

Cine se sperie de un schizofrenic? Care ... in cazul meu, era o fata care casca si avea ochii bulbucati de ziceai ca o mananca un monstru. Se intampla in spital, o boala de cap se petrecea la mine si am nimerit acolo, bine, intai m-am dus la preoti si ... unul din ei mi-a zis, ca nu am nimic, si nimic am avut ... dupa spusele lui.

Si fata radea cand eu ziceam in gandul meu ceva amuzant, era chiar normala ... se ducea cuminte in patul ei, se ducea la baie, beea apa de la baie, era curatica. Mai tarziu am aflat ca o integrasera in societate, i se pregatea un apartament, nu e frumos? :)

Ce sa zic despre halucinatii, am avut si eu, in biserica ... am vazut preotul acela cu barba lunga, sub forma lui Dumnezeu, de aur, o silueta aurie.

Am vazut insa si la practicienii ezoterici asta, dar se simtea o dorinta rea, nu de la Satan, ci de la draci .... impielitati, u know, people ... inocent people. :D, ca sa nu mai zic, Dumnezeu e alfa si omega, whatever that means.... :D :D

Ce sa zic, mai bine ma duc la ambii si invat de la preot cum sa ma rog si sa vorbesc cu Dumnezeu, iar de la reiki, cum sa ma feresc de dracii astia impielitati, ma rog la ingeri, sa ma salveze de ei... :)))) si sa ma invete sa vorbesc frumos, intr-un cuvant, sa fiu om bun.

Sociabil.

Am atins nivelul desavarsirii de mica, aveam cred 5 ani ... imi doream sa devin fashionista, asa ca am inchis ochii si am deschis gandul .... si in mintea mea am vazut o lume plina de zane, era totul aur ... si cineva m-a intrebat, daca vreau sa fac ceva cu aceasta promovare in grad, pentru bani, i-am zis nu ... intuisem ca e libera, nu e constransa de nimic.

Well si de atunci, am coborat intr-un intuneric ... pentru ca, trebuie sa faci ceva pe lumea asta, nu poti ... ca mine: pur si simplu cand simti ca mama ti-e o sfanta, tu ... stand in completa pace pe ciment afara ... sa zici ca nu mai ai nimic de facut pe lumea asta si ca ai putea sa mori, fericita.

well, cineva mi-a zis ca eu atunci am murit, cred ca delira.... sau oi fi in rai si ma uit la voi de acolo, merg pe langa voi si ma rog pentru voi?

cine stie, fiecare are drumul sau, dar eu de atunci mi-am dezvoltat mai multe dorinte.

si lumea mi-e la fel de stralucita :)

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Senin

Era o fiinta, caci fata nu era, care dorea sa fie mare. Si-a zis, nu conteaza ce simt, sunt bine si vreau sa cuceresc lumea, caci sunt un munte. Si s-a dus..... departe, nu stia ca tot ce o sa primeas

Zapada alba ...

Albul porneste la drum ca sa caute culori, arata cel mai frumos pe un fond alb, orice culoare... dar albul are si el, un vis. Sa fie primit. Asa si sufletele, care emana alb, vor puritate, vor culoare

Post: Blog2 Post
bottom of page