top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Scrisoare

Am scris scrisori, rar, pentru cine a putut trezi in mine iubire inocenta.

Si s-au dus, au plecat asa cum a plecat din mine iubirea neconditionata, si nu s-a mai intors.

Acum incerc din nou sa trezesc in mine un fior de iubire, la fel, inocent.

Pentru ca rar se intampla sa fiu coerenta in nebunia din aceasta, o sa scriu asa cum m-a lasat cineva sa simt.

Sunt libera, un personaj dintr-o poveste care e cu greu spusa, pentru ca se monetizeaza si conteaza cat gramul de droguri sau de aur ...

Poate o sa inteleg ceva, cand o sa imi iubesc parintii intr-un fotoliu de castel, dar acum, mi-e dor de florile primaverii.

Si nu e usor nici pentru iubirea asta de sex opus. Cine a spus ca e suficient sa fii muls de poezii, sigur era un patron.

Dar dincolo de asta, eu am nutrit ... iubire inocenta. Caci sunt si altfel de iubiri.

Nu stiu unde imi umbla iubirea ... dar este.

Asa ai inceput, intr-un pustiu, ingrijorat de fetele care vor bani.

Nu am vrut nimic, abia de am indraznit sa simt ceva, pentru mine, caci am vrut sa vrei sa simti ... sa nu te stanjenesc. Te-am iubit de la inceput, si nu e un inceput, e doar, ceva frumos.

Inalt, fricos, jucaus.

Iti place sa fii in muzica, o nota linistita, clasica.

Nu te cunosc, dar am fost scrisi.... precum copiii buni, de cei rai, pe garduri, cu te iubesc agresiv si inimioare insangerate.

Inima mi-e ranita, glasul abia daca vorbeste, si am vrut sa fie o scrisoare frumoasa.

Ma doare, tot.

Si nu stiu daca voi mai avea vreo zi libera de la Dumnezeu sa ma iubesc pe mine, asa cum merit.

Ce e cu tine in povestea mea, as fi vrut sa iti dau un loc special, dar nu mai e posibil... prea mult s-a plans, prea mult s-a ucis.

Asa ca ma voi pierde in soarele dumnezeiesc, cu dorintele mele de femeie inlemnite, cu cheful salbatic de a dansa pe o melodie rock.

Tot ce e frumos pe lumea asta se duce odata cu cei care distrug.

S-a inceput frumos si doar eu stiu cel mai bine unde si cum vom rasari din nou.

Era pentru tine aceasta scrisoare, dar, s-a terminat fiind pentru altceva, nimic nu e pierdut, doar ce nu am mentionat, se va pierde cel mai probabil daca praful de pe tastatura va mai sta mult la mine.

E frumos, suntem frumosi, sunt cine sunt pentru ca am visat, si am invatat, Doamne cat e de crunt sa fii in postura celui care se lauda cand cei din jur sunt odiosi.

Era pentru tine ....


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Poti sa ai cea mai frumoasa viata, sa traiesti ca nimeni altul, dar daca pentru altul inseamna sa planga o eternitate, ai devenit un monstru. Sunt multi pe lumea asta. Bine ca sunt fantana ... Si mult

se zice ca povestile sunt bune cand esti mic. Mie mi-au placut asa de mult, ca le-am facut pentru totdeauna. Si unele le fac urate. Sunt eu si atat, nimic nu mai conteaza pentru o inima obosita de ran

Zic asta pentru ca delirul are legatura in mare cu ce nu spun acum doctorii, cu influentele religioase. E bine zic preotii sa vezi ingeri ... totodata, e periculos, pentru ca poti vedea si demoni. Dar

Post: Blog2 Post
bottom of page