top of page
Search
  • Writer's pictureDana Chichirita

Un etern fapt, sentiment, cânt, gând...

Am sa spun ca deobicei, cu al meu gand suflet imperfect, faptul ca sa iubesti un barbat e atat de usor.

Nu cred ca nu o sa am fani, sau poate oameni care sa ma aprobe. Pentru ca lumea, orizontul la care sunt eu, si am fost de la doi ani ... sunt cu un gand in suflet, cel de apreciere de Dumnezeu, de viata si de semeni.

Astea fiind zise, ma pronunt in ceea ce il priveste pe fostul, sa spun ca nu e pe acelasi orizont.

Nu stiam ca e tigan, si nici nu imi pasa ... pentru ca iubesc oamenii, oricum ar fi ei.

Dar acesta a intrecut limita bunului simt cu care sunt obisnuita eu.

Si oamenii sunt de multe feluri. Eu aleg sa nu fie al meu, un astfel de barbat.

Dar viata inca mi-l tine in apropiere, in minte, in suflet, in sange,,,, ca pe un virus, cu care trebuie sa traiesc, sa suport, sa vindec. Ca mai apoi sa ne ducem pe caile noastre, separat.

Nu as suporta un om cu care mi-a fost dat sa traiesc o adevarata drama.

Si nici nu o pot verbaliza fara sa plang.

M-a durut, ma doare si sper sa ma vindec, intr-un final, sa ma lase Dumnezeu sa imi vad de drum, sa imi aleg acel partener cu care sa zbor libera in viata.

Fara sa vreau, de multe ori ma trezesc spunand ce ma apasa, si gandurile imi arunca sageti, dureroase, sunt mica, sunt proasta, sunt urata.. ... sunt obligata sa suport, sunt rapita, sunt ucisa, in atatea mii de feluri.

Si, ca si ei, sunt sacrificata, nu stiu pentru ce, imi spun ca au tras tare sa suporte, s-au unit cu totii, sa ma distruga, sa ma separe, credeam ca il iubesc.

Am fost rea, candva, asa cum au stiut ei de la bun inceput ca sunt.

Am fost oribila ca mama, ca sotie, ca inger, am trait doar in greseli. Niciodata nu am fost inteleasa.

Dar am reusit sa ies, am reusit sa VAD ca am fost intr-un complot. M-au orbit ca sa imi demonstreze ceva, ca nu sunt potrivita, m-au batut, ca sa inteleg ca TREBUIE sa tac si sa fiu supusa.

Mi-au adus copii, au zis ca sunt ai mei, si gandurile mele au fost imediat schimbate, si plangeam si gandeam urat, si copiii simteau tot, si el ... si ei ... se bucurau ca ma umilesc.

Sunt atat de grei, atat de rai, incat sufletele ... in jurul meu, ca si vremea, se incetoseaza si cad, si dorm ... zburand pe alte vise ...

...o sa zbor, dupa furtuna.


9 views0 comments

Recent Posts

See All

Senin

Era o fiinta, caci fata nu era, care dorea sa fie mare. Si-a zis, nu conteaza ce simt, sunt bine si vreau sa cuceresc lumea, caci sunt un munte. Si s-a dus..... departe, nu stia ca tot ce o sa primeas

Zapada alba ...

Albul porneste la drum ca sa caute culori, arata cel mai frumos pe un fond alb, orice culoare... dar albul are si el, un vis. Sa fie primit. Asa si sufletele, care emana alb, vor puritate, vor culoare

Post: Blog2 Post
bottom of page